Popis novih igara za PC

Dead Space
Prince of Persia
Tomb Raider:Underworld
Left 4 dead
Mirror's edge
Call of duty:World at war
A Vampyre Story
The Last Remnant
Neverwinter Nights 2:Storm of Zehir
LOTR online:Mines of Moria
Football Manager 2009
NFS:Undercover(Igra je čisto sranje)
MotoGP 08
GTA IV

Free Web Counter
Free Web Counter

Koja vam je igrica od ovih najdraza?
Dead Space
Tomb Raider:Underworld
Prince of Persia
LEGO:Bat-Man
LEGO:Indiana Jones
NFS:Undercover
  
pollcode.com free polls



  prosinac, 2008  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Prosinac 2008 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari Yes or No

by Mali Zeleni (Tin)

Opis bloga & Ostalo

Na ovom blogu ćete naći HIT igrice za PC!

Linkovi

Blog.hr
Blog servis

gamespy
ign-igrice
Na ove dvije stranice naći ćete šifre,slike,opisi igrica...



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com




Google
Yahoo
My Space
Image Shack
Rapid Share
Youtube
Torrent


Blog moje prijateljice ( o muzici )

nedjelja, 28.12.2008.

LEGO Indiana Jones

Indiana Jones je zaživio i u obliku LEGO kockica. On i njegovo društvo su oblika poznatih figurica dok je sve ostalo sastavljeno od kockica. Sada je sve ono što ste kao djeca pravili od kockica zaživjelo u obliku igre. Sa Indianom ćete rješavati zagonetke, slagati si put i upoznati mnoštvo likova na tom zabavnom putovanju.Igra je vrlo jednostavna. Brzo ćete se snaći u kontrolama i moći uživati u zanimljivoj igri i zagonetkama koje pruža. Većinu predmeta možete uništiti i od njih dobiti bodove koje skupljate i zarađivati živote. Za prelaženje mostova, jezera i raznih kanjona ćete prvo morati otkriti koji dijelovi vam trebaju i zatim ih složiti i postaviti na pravo mjesto.



Te lakše zagonetke su svakako i najzanimljiviji dio igre. U svemu tome će vam smetati i neprijatelji na koje nailazite. Njih ćete moći udarati šakama ili raznim oružjem na koje ćete nailaziti. U svakom trenutku možete promijeniti lik s kojim igrate i iskoristiti njegove posebne vještine kao na primjer veći odraz pri skakanju. Među svim oružjem se ističe Indianin bič pomoću kojega možete hvatati i razbijati predmete, prelaziti rupe koje se ne mogu preskočiti i udarati protivnike koji će vas pod svaku cijenu pokušati spriječiti u nastavku vašeg putovanja. Na svakom nivou vas čeka i određeni broj skrivenih predmeta koji će vam donijeti dodatne bodove i otključati dodatne sadržaje. Za otkrivanje tih predmeta ćete morati proći dodatne zabavne zagonetke. U sve ovo je uvedena i određena doza humora i Indiana nas je često znao nasmijati kroz animacije koje nas vode kroz priču.

Image Hosted by ImageShack.us
By jetincar

Iako je cijeli svijet sastavljen od LEGO kockica, LEGO Indiana Jones izgleda vrlo lijepo. Uz to se i pokreće bez problema na slabijem računalu. Iako nema razgovora nego samo poneko mumljanje likova, zvuk je također solidan i vrlo se lijepo uklapa u igru. LEGO Indiana Jones je stvarno zabavna igra u kojoj nećete morati previše razmišljati o kontrolama, inventaru ili se brinuti za svaki skok i pravilno ciljanje protivnika. Pruža lijepu količinu zabave i humora kroz lijepu grafiku i animacije i ostavlja dovoljno mjesta za uživanje u zagonetkama i avanturama kockastog Indiane Jonesa.



| Komentiraj (1) | Printaj | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.